B-dul Lacul Tei 122-124, Sector 2, Bucuresti, Romania
Cauta


Corina Carablud

Descriere 
 
Cine sunt?

            Corina CARABLUD, studentă în anul IV a Facultăţii de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri. M-am născut în Republica Moldova și am venit la București mânată de o dorință arzătoare de a face INGINERIE. Asta nu mă împiedică ca în timpul liber să pictez, să citesc sau să mă plimb cu bicicleta.
Cum mi s-a schimbat viaţa?

În 2015 un moldovean, membru al ASCB, mi-a dat o veste extrem de bună, am fost admisă la Universitatea Tehnică de Construcții București, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri și Poduri! A fost una din cele mai fericite zile din viaţa mea pentru că am simţit că începe o nouă etapă. Entuziasmul nu m-a părăsit nici în perioada Facultăţii. Încă din anul II am profitat de orice oportunitate și am mers în vizită la cât mai multe șantiere.Ce realizări am?

În cadrul Facultații am participat la mai multe concursuri profesionale: Concursul de mecanică teoretică, Concursul profesional studențesc “C.C. Teodorescu” la disciplina Rezistența Materialelor, faza locală și faza națională manată de dorinţa de a demonstra că pot!. La Gala Premiilor de Excelență pentru studenții U.T.C.B 2017, am fost premiată.Anul III de studii a început cu un program de voluntariat BIG BUILD, unde alături de 350 voluntari din toată Europa am construit 36 de case în 5 zile, lângă orașul Bacău. A fost o experiență deosebită, am cunoscut mulți oameni frumoşi, am avut posibilitatea să contribui la formarea viitorului unei familii alături de care am construit o casă de la zero. 
 

Să nu uităm, desigur, timpul petrecut împreună cu colegii, în afara Facultății, pentru că anii de aici sunt cei mai frumoși și trebuie sa adunăm cât mai multe amintiri minunate!Dorinţa, care mă domină este să solidarizez relațiile stabilite cu prietenii din facultate, să învăț cât mai multe lucruri și să construiesc o bază solidă pentru a deveni un bun INGINER.

 


 
Facultatea de Cai Ferate,
Drumuri si Poduri Bucuresti
License and copyright
Copyright © 2018. All rights reserved. All the images, text and content are the legal property of CFDP - Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri Bucuresti
Dezvoltare & optimizare web
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates